Pot ob žici

Novice

VOLTAREN EMULGEL – Veselje do gibanja

Bolečina je neprijeten občutek, ki vas lahko omeji pri izvajanju vsakdanjih opravil. Ravno bolečina je po navadi opozorilni signal, ki vam sporoča, da z vašim telesom ni vse tako, kot bi moralo biti. Bolečina je lahko kratkotrajen, akuten pojav, ki deluje kot pomemben varovalni mehanizem zaradi katerega se izogibamo potencialno nevarnim situacijam in poškodbam. Če pa bolečine ne zdravite ali jo zdravite nepravilno se ta lahko iz akutne spreobrne v kronično.

Ko vam bolečina onemogoči normalno gibanje, življenje izgubi delček svojega čara. Takrat vam na pomoč priskočijo zanesljiva zdravila Voltaren Emulgel, ki lajšajo bolečino in bodo vaše telo ponovno spravila v pogon.

Zdravilo Voltaren Emulgel se uporablja za topikalno zdravljenje, kar pomeni, da ga vtrete v kožo na prizadetem mestu. Vsebuje nesteroidno protivnetno zdravilno učinkovino diklofenak, ki po nanosu začne prodirati v kožo in podkožno tkivo. Tam z zaviranjem sinteze prostaglandinov tj. snovi, ki v telesu povzročajo bolečino in vnetja, lajša bolečine in zmanjšuje vnetje.

Več na www.voltaren.si (*Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.)