Pohod in Tek trojk tudi letos v prilagojeni obliki

n

Pohod-Pot ob žici bo tudi letos izveden v PRILAGOJENI obliki

Pohodnike, ki se bodo podali na Pot, prosimo, naj upoštevajo navodila NIJZ, hodijo naj posamično oziroma v krogu družine, pozorni naj bodo na razdaljo med sprehajalci, dodatnim srečanjem pa se lahko izognejo tudi tako, da se na pot podajo v smeri urnega kazalca.

Informativne table z napotki za varno hojo bomo namestili ob celotni trasi Poti ob žici.

Za beleženje 8 kontrolnih točk uporabljajte aplikacijo Pot ob žici.
Lahko uporabljate tudi zloženko, ki jo najdete na tej povezavi in si jo natisnite doma. V tem primeru imejte s seboj blazinico za žig.
Na tej povezavi najdete točne lokacije vseh kontrolnih točk.

Po zasluženo kolajno boste lahko prišli naknadno, ko odpremo svoja vrata, in sicer na TIMING Ljubljana.

Tek trojk bomo letos izvedli v virtualni obliki

VIRTUALNI TEK TROJK, ki se ga bodo tekači lahko udeležili med 7. in 9. majem 2021, lahko poleg posameznikov organizirajo tudi šole.

Vsaka trojka bo sama določila traso in razdaljo na Poti spominov oziroma v svoji okolici prebivališča ali šole. Tekači bodo sami merili čas teka in razdaljo, rezultat pa nato objavili na spletni strani www.pohod.si.

Prijavnine ni, rezultate bomo na omenjeni spletni strani objavili v četrtek, 13. maja 2021, ko bomo izžrebali tudi 10 trojk, ki bodo prejele praktične nagrade.

Vse udeležence virtualnega teka prosimo, naj upoštevajo navodila in priporočila NIJZ za preprečevanje širjenja okužb s koronavirusom.

Poskrbimo za zdravje vseh nas, upoštevajmo priporočene ukrepe in s spoštovanjem herojske zgodovine našega mesta obeležimo 9. maj, praznik Ljubljane.